Besætningen blev startet omkring 1990 af min far, Hans Skafte og jeg selv, Henrik. I dag er det vores ældste søn Hans-Christian, min kone Helle og jeg selv, som står for bedriften. Kvæget græsser på offentlige og private arealer. Her går de fra ca. april til december, hvorefter vi tager dem hjem på stald i en dybstrøelses løsdrift, hvor de fodres med ensilage, hø, halm og frisk vand. Gårdbutikken har åben 5 dage om ugen, året rundt. Vi sælger kun kød fra vores egen besætning. Kødet skæres, pakkes i hverdags-portioner og nedfryses hos slagteren. Som kunde kan du være sikker på altid at få samme kvalitet kød. Vi værdsætter at kunne tilbyde den korteste vej fra jord til bord, da det appellerer til høj dyrevelfærd som både vi og vores kunder ønsker.
Hjemmeside: http://www.hojgaard-hereford.dk/
Facebook: https://www.facebook.com/Hojgaard-Hereford-1415287998685125