Hjem > Til forbrugere > Opskrifter
Opskrifter
Opskrifter
Karins Herefordgryde
150gr bacon i tern 2 store løg 1 spsk olie (kun hvis bacon er magert) 1 – 1½ kg oksebryst i store terninger befriet for …
Opskrifter
Hereford i WOK
2 fed hvidløg presset 1/2 dl soya 2 spsk sukker 2 spsk olie 1 tsk salt 2 tsk sesam 1 salat løg ca. 4 dl. …
Opskrifter
Skipperlabskovs
200 g kød pr. person. Brug tværreb, yderlår eller bryst Serveres med rødbeder, rugbrød og en klat smør. Kødet koges indtil det hæver. Koges med …
Opskrifter
Indbagt mørbrad
600g mørbrad salt og peber 20g smør Fyld: 1 løg 50g champignon 100g røget skinke 20g smør 1 spsk tomatpure 1 fed hvidløg 2 æggeblommer …
Opskrifter
Kirsebærgryde – 4-6 personer.
750gr oksebryst eller mellemskært 1-2 løg 2 spsk olie 200 gr udstenede kirsebær 2 spsk mango chutney 1 fed hvidløg 1 tsk cayennepeber salt 3 …