Hjem > Til forbrugere > Opskrifter
Opskrifter
Opskrifter
Karins Herefordgryde
150gr bacon i tern 2 store løg 1 spsk olie (kun hvis bacon er magert) 1 – 1½ kg oksebryst i store terninger befriet for ...
Læs mere
Opskrifter
Hereford i WOK
2 fed hvidløg presset 1/2 dl soya 2 spsk sukker 2 spsk olie 1 tsk salt 2 tsk sesam 1 salat løg ca. 4 dl. ...
Læs mere
Opskrifter
Skipperlabskovs
200 g kød pr. person. Brug tværreb, yderlår eller bryst Serveres med rødbeder, rugbrød og en klat smør. Kødet koges indtil det hæver. Koges med ...
Læs mere
Opskrifter
Indbagt mørbrad
600g mørbrad salt og peber 20g smør Fyld: 1 løg 50g champignon 100g røget skinke 20g smør 1 spsk tomatpure 1 fed hvidløg 2 æggeblommer ...
Læs mere
Opskrifter
Kirsebærgryde – 4-6 personer.
750gr oksebryst eller mellemskært 1-2 løg 2 spsk olie 200 gr udstenede kirsebær 2 spsk mango chutney 1 fed hvidløg 1 tsk cayennepeber salt 3 ...
Læs mere